Letenkový koutek
3.990 Kč
📅20.5. - 27.5. / 20.5. - 3.6.
✈️PRG - ACE - PRG
📍Smartwings (Přímý let / Odbavené zavazadlo do 23 kg v ceně)
https://p.fischer.cz/s-cyr8j5lk
3.990 Kč
📅19.5. - 26.5. / 22.5. - 26.5.
✈️PRG - FNC - PRG
4930Kč PRG-TER-PRG
4500-4800Kč BER-TER-BER
přelom červen, červenec několik termínů (možná i jindy, než prázdniny, nezkoumala jsem)
Swiss- přestup v Zurichu v Economy light s velkým příručákem 8kg + malým příručákem.
Celkem příjemná cena 178 EUR v plné sezóně na "neprofláklý" řecký ostrov Lemnos.
Přímé lety s OS VIE-LXS, odlety každou neděli od 29. 6.
Ceny letenek z Prahy do Jihoafrické republiky opět klesly a jsou nyní k sehnání od 6 983 Kč . Info hlavně pro Romíka. :)
https://www.cestujlevne.com/akcn...-republiky
Během dne kouknu i na zbytek destinací, nejen Joburg.
✈️ Ryanair
🗺️ Katovice - Budapešť (nová linka)
📅 červenec 2025 (3. července inaugurační let)
🧳pouze malé příruční zavazadlo
🍜 Bez jakéhokoliv občerstvení
od 138 PLN
Jiz existovala ryanni linka KRK-BUD a zanikla.
Uvidime tedy, jak dlouho se udrzi tato KTW-BUD.
✈️ Wizz Air (skrze Čedok)
🗺️ Praha - Řím
📅 4. - 8. července
🧳5kg kabinové a 23kg odbavené zavazadlo
🍜 Bez jakéhokoliv občerstvení
1 390 Kč
Mají toho opravdu hodně teď, ale nějaká Kavala podobně se moc nevyplatí, ale až do roku 2026 nabízí třeba i Omán a Mauricius. Viz přiložený obrázek.
Podzimní Kazachstán z Prahy?
✈️ Lufthansa + Air Astana (fakt skvělá aerolinka)
🗺️ Praha - Almaty
📅 9. - 16. října 2025
🧳8kg kabinové
🍜 lety mezi Frankfurtem a Baku a Baku a Almaty jsou full service. Občerstvení je tedy v ceně.
7 598 Kč
Kdo nechce v únoru o jarních prázdninách do Špindlu, Pegasus nabízí na pár termínů za 5,5 tis Omán z Prahy ( čtvrtek- nedele 9 dní, nebo sobota- nedele na 6 dní v Ománu)Akorát mě to nechtělo s platbou opakovaně pustit z Firefoxu. Zaplatit se to povedlo až z Microsofťáckého prohlížeče.
Jinak ten Maskat vidím už za 238 EUR na celý zimní letový řád jak z Prahy, tak z Vídně. Z Bratislavy je od 212 EUR.
To uz tam je dlouho, od posledni akce.Ja cekam az to zlevni jeste. Me se tech 5,5 zda hodne.
A na kolik tedy předpokládáš že to spadne a bude to do Maskatu levny? Dlouho to tam ani není. Poslední měsíc co to sleduju to bylo pořád 8,5 , tak jsem to teď bral, když to spadlo o tři tisíce na 5,5. Měl jsem ještě počkat?
Mandre napsal(a):To uz tam je dlouho, od posledni akce.Ja cekam az to zlevni jeste. Me se tech 5,5 zda hodne.
Kamarád by možná taky jel,tak jestli má s nákupem na tenhle termín počkat
Ja mam zafixovanou cenu kolem 3,5 s Pegasem z Prahy, to bylo i loni, co jsem se koukala tady do akcnich letenek, takze to v nasem pripade je rozdil 8tis. (2+2). To uz je vyznamna castka….
3.900 Kč
📅26.5. - 29.5. / 26.5. - 2.6. / 26.5. - 5.6. / 26.5. - 9.6. / 29.5. - 2.6. / 29.5. - 5.6. / 29.5. - 9.6. / 2.6. - 5.6. / 2.6. - 9.6.
✈️PRG - FNC - PRG
Mandre napsal(a):Ja mam zafixovanou cenu kolem 3,5 s Pegasem z Prahy, to bylo i loni, co jsem se koukala tady do akcnich letenek, takze to v nasem pripade je rozdil 8tis. (2+2). To uz je vyznamna castka….
Já na to loni v září koukal,chvíli to tam fakt takhle extralevny bylo. Ta cena akorát nebyla na jarní prazdniny, který bohužel řeším a pak už to bylo do konce roku furt za 12,tak jsem to dal k ledu a vzal to až teď. Držím palec ať ti to vyjde :)
3.900 Kč
📅27.5. - 3.6.
✈️PRG - ACE - PRG
📅30.5. - 6.6.
✈️PRG - TFS - PRG
Z Katovice začne létat SkyUp do Burgasu (148 EUR), Herakleionu (153 EUR) a Larnaky (198 EUR). Ceny bohužel nic moc...
severni.vitr napsal(a):[citace="Mandre"]
Ja mam zafixovanou cenu kolem 3,5 s Pegasem z Prahy, to bylo i loni, co jsem se koukala tady do akcnich letenek, takze to v nasem pripade je rozdil 8tis. (2+2). To uz je vyznamna castka….
Já na to loni v září koukal,chvíli to tam fakt takhle extralevny bylo. Ta cena akorát nebyla na jarní prazdniny, který bohužel řeším a pak už to bylo do konce roku furt za 12,tak jsem to dal k ledu a vzal to až teď. Držím palec ať ti to vyjde :)
[/citace]
Ja na tom nejsem zavisla, jen cekam, az kdy to bude, takhle u ruznych destinaci, nekupuju, pokud ta cena neodpovida moji predstave. A vzdycky se nakonec urodi. To radsi koupim neco jinyho, co se prave urodilo😁….ted jsme byli na jarnakach 3 dny v Budapesti, letenka za 20€ a jaka to byla parada, o to vic jsme utraceli tam.
Bangkok na začátku sezony z Prahy za cca 13100 Kč přímo na Austrianu nebo Lufthanse
Pegasus má akci. Booking do pondělí.
Letové období: 5 September – 25 October 2025
Slevový kód: FLYBLOG20
Omezení: 1000 použití
Sleva: 20% z tarifu, ne z tax.
Pegasus mi nabízí v appce -20 % z tarifu u všech letů už měsíce v posledním kroku u platby (rozkliknutím Use offer). Předpokládám, že to tak mají všichni...
Ne, nic takového tam nemám. Teď jsem se díval.
Promo kód už taky nefunguje. Asi přes 1000 použití.